Asset 10@4x

Graphite akkus gépkészlet Energy+ 18V; akkus fúró + lámpa + táska + akku + töltő 2.0Ah

42995 Ft

Készleten

A várható kiszállítás 3-5 munkanap.

Cikkszám: 16013 Kategória:
Több ezer
termék

Keresse az építőanyagokat, csempéket, szanitereket, barkácstermékeket webáruházunkban és bemutatótermünkben!

Szakértő
ügyfélszolgálat

Kérje építkezéséhez, felújításához szaktanácsadóink segítségét!

Országos házhoz szállítás

Termékeinket nemcsak személyesen, telephelyünkön van lehetőség átvenni, hanem házhoz is szállítjuk szükség esetén.

Leírás

Az akkumulátoroselektromos szerszámkészlet: fúró/ütőgép, zseblámpa, táska, Energy+ 18 V-os akkucsomag, 58G016 GRAPHITE ideális kombináció azoknak a barkácsolóknak, akiknek fontosak a kiváló minőségű szerszámok az Energy+ rendszerben. A készlet olyan alaptermékekből áll, amelyeket leggyakrabban a különböző típusú javításoknál vagy felújításoknál használnak. Ezek 2 AH-s akkumulátorral működnek, ami kényelmes alternatívája a vezetékes szerszámoknak.

A termék jellemzői:

  • Energy+ akkumulátorokkal kompatibilis fúró/csavarhúzó és csavarhúzó,
  • 2 Ah-s akkumulátor
  • 12 literes űrtartalmú táska.

A készlet tartalmazza:

  • Kétfokozatú fúró/csavarozógép, amely kompatibilis a 18 V-os Li-Ion GRAPHITE Energy+ akkumulátorokkal. Az elektromos szerszám fokozatmentesen szabályozható fordulatszám-szabályozással és forgásirány-kapcsolóval rendelkezik. Az önfeszítő tokmány lehetővé teszi a 0,8-10 mm átmérőjű tartozékok használatát. Az orsó maximális fordulatszáma első fokozatban 350, második fokozatban pedig 1250 fordulat/perc. A maximális nyomaték 28 Nm (lágy csavarozás) / 44 Nm (kemény csavarozás), és a 19 fokozatú tengelykapcsolón keresztül állítható, kiegészítő fúrási lehetőséggel. Az egység elektromos motorfékkel és automatikus orsózárral rendelkezik. Az automatikusan aktiválódó LED-es világítás megvilágítja a munkaterületet. A fogantyú ergonomikus formája és a fúró/csavarozó kompakt kialakítása lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést még nehéz körülmények között is. A fogantyút csúszásgátló anyaggal vonták be, így az elektromos szerszám biztonságosan ül a kézben. A bolygómű kiváló minőségű acélból készült.
  • GRAPHITE zseblámpa, amely 18V-os GRAPHITE Energy+ akkumulátorokkal működik. Felszerelve 3 kiváló minőségű LED-del, amelyek 7000 K hőmérsékletű fényt bocsátanak ki. A LED-eket széles, 120 fokos megvilágítási szög és magas, 260 lm-es fényáram jellemzi. A zseblámpa kialakítása 5 állású csuklót használ, amely lehetőséget ad a fényszögnek az elvégzendő munkához való igazítására. Az ergonomikus, csúszásmentes anyaggal borított fogantyúnak köszönhetően az elektromos szerszám biztonságosan illeszkedik a kézbe. A zseblámpa fém övcsipesszel is fel van szerelve.
  • GRAPHITE Energy+ 18V, Li-Ionakkumulátorcsomag 2 Ah kapacitással. A kapacitásvesztés kockázata nélkül újratölthető. Töltésjelzővel és elektronikus hőmérséklet- és áramáram-szabályozással van ellátva a töltés és a kisütés során.
  • GRAPHITE Energy+ 18V Li-Ion akkumulátor töltő, maximális töltési áram 2,3A, 58G001 akkumulátor töltési ideje 1h. Világos LED jelzi a csatlakoztatott feszültséget, a folyamatban lévő töltést vagy a befejezett töltést. Feszültség- és hőmérséklet-szabályozó rendszerrel ellátva a teljes akkumulátor- és felhasználóvédelem érdekében. A készülék rugalmas és robusztus 2 m-es gumibevonatú tápkábellel van ellátva, amely professzionális és ipari alkalmazásokra is alkalmas, beltéri és kültéri használatra egyaránt.
  • Nagy teherbírású GRAPHITE Energy+ elektromos szerszámtáska 12 L űrtartalommal. Sűrű szövésű anyagból készült a nagy kopásállóság érdekében. A belsejére laminált poliészter anyag védi a táska tartalmát a nedvességtől és a kedvezőtlen időjárási körülményektől. A táska 14 külső zsebbel, 3 tágas belső zsebbel és 9 szerszámhoroggal rendelkezik. A horgok lehetővé teszik az olyan szerszámok, mint a fúrógép (fémhorog) vagy a mérőszalag (anyaghorog) rögzítését. A táska méretei lehetővé teszik, hogy kényelmesen szállítson akár két elektromos szerszámot tartozékokkal (akkumulátorok, töltő, további tartozékok). Az akkumulátorok, valamint más alkatrészek további tépőzáras pántokkal rögzíthetők az elmozdulás ellen. A táska kényelmes és stabil hordozófogantyúval és egy további állítható vállpánttal rendelkezik, fém karabinerekkel. A merev, vízálló, lábakkal ellátott alja védi a tartalmat, ha nehéz körülmények között dolgozik. A hátlapon ablak található a személyre szabott címke vagy névjegykártya elhelyezésére.