budahazepito logo

Ceglédi tüzép: minden egy helyen

Legyen szó nyílászárókról, festékekről, csempékről, járólapokról, vagy szigetelésről, a Buda-Házépítő ceglédi tüzép biztosít minden felújítással vagy építkezéssel kapcsolatos terméket.

Korábbi cikkünkben az egymással harmonizáló színeket mutattuk meg. Ezek elengedhetetlenek a hangulatos, harmonikus otthon kialakításakor. Azonban az egymással harmonizáló színek esetében is érdemes betartani néhány szabályt, hogy ne essünk túlzásba. Ezeket is elárultuk a cikkben.

Ebben a cikkünkben a ceglédi tüzépünket mutatjuk be. Elmondjuk, hogy pontosan hol lehet megtalálni minket, és hogy miért érdemes betérni hozzánk, ha bármilyen kérdés merül fel az építkezéskor, felújításkor.

Buda-Házépítő Kft.: a ceglédi tüzép

A Buda-Házépítő Kft. ceglédi tüzép nemcsak az építkezéshez és felújításhoz szükséges alapanyagokat biztosítja, hanem ennél jóval többet: ha szükséges ellátjuk a vásárolóinkat tanácsokkal, válaszolunk a felmerülő kérdésekre, és igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Számunkra fontos, hogy az építkezésed, felújításod a lehető leggördülékenyebben menjen és olyan anyagokat használj, amelyek a legjobbak a házad, lakásod szempontjából.

Hol vagyunk pontosan?

A bemutatótermünket megtalálod Cegléden a Szolnoki út 77. szám alatt, a 4-es főúton. Hétfőtől péntekig minden nap várunk téged reggel 7-től egészen délután 6 óráig.

Ha hétvégén szeretnél eljönni hozzánk, az is lehetséges: szombaton is nyitva vagyunk: reggel 7-től délután fél 2-ig látogathatod a bemutatótermünk.

Minden szakmai kérdést megválaszolunk a ceglédi tüzépnél

Mindenben segítünk

Tudjuk, hogy a felújítás és az építkezés rengeteg kérdéssel, bizonytalansággal jár, ezért szaktanácsadóink felkészülten várnak

 • a festéket,
 • a nyílászárót,
 • a csempét,
 • a járólapot,
 • illetve a tetőt- és szigetelést

érintő kérdéseiddel.

A megfelelő termékek megtalálásán túl segítünk a speciális anyaghasználatot, technikát kínáló megoldásokkal kapcsolatban is.

Építkezéshez, felújításhoz nálunk minden van

Egy felújításhoz, építkezéshez sokféle anyagra szükséged lehet, de szerencsére ezt Cegléden egy helyről is beszerezheted.

Mit vásárolhatsz meg nálunk?

A válasz nagyon egyszerű: mindent, ami a felújításhoz, építkezéshez szükséges lehet.

 • Fal és szigetelés: A Buda-Házépítő Kft.-nél beszerezheted a hagyományos és „okos” téglákat, valamint a hő-és vízszigeteléshez szükség minden anyagot.
 • Gipszkarton: Márkákban, méretben, súlyban és vastagságban is az ország egyik legizgalmasabb álmennyezeti és gipszkarton rendszer választékát találod nálunk, ha ellátogatsz hozzánk.
 • Tetőfedő anyagok: Beton és kerámia tetőcserép széles kínálatával várunk. Számtalan mennyiségű színből, formából és minőségből választhatsz, amelyeket akár kész rendszerben, minden kiegészítővel, ereszrendszerrel együtt is megvásárolhatsz.
 • Nyílászárók: Legyen szó kültéri nyílászárókról, beltéri ajtókról, tetőtéri ablakokról vagy árnyékolástechnikáról, nálunk minden megtalálható kiváló minőségben.
 • Csempe és járólap: Fürdőszoba és konyhai csempék, bel-és kültéri járólapok, térkövek, laminált padlók is megtalálhatók a ceglédi tüzép bemutatótermében.
 • Szaniter és gépészet: Minőségi csaptelepek, víz- és gázszerelési gépészeti megoldások és alkatrészek várják a vásárlókat.
 • Festékek, tapéták: Kész festékek és ehhez kapcsolódó termékeket is kínálunk.
 • Barkácstermékek: Tüzépünkön választhatsz vasalatok, zárak, kilincsek, létrák, állványok, mérőeszközök és fúrószárak nagy készleteiből.
 • Ömlesztett anyagok: Kisebb kavicstól a nagyobb kavicsokig, a murvától a homokon át a sóderig mindent megtalálsz nálunk.
 • Faáru: Rétegelt lemezt, lambériát, hajópadlót, vagy fűrészárut keresel? A ceglédi tüzépnél megtalálod!

Kiszámoljuk az anyagszükségletet

Nem szeretnél feleslegesen anyagot vásárolni, de nem tudod, hogy hogyan számold ki, hogy miből, mekkora mennyiségre lesz szükséged?

Hozd be tervrajzodat, vagy alaprajzod: kiszámoljuk neked a szükséges anyagszükségletet, hogy neked ezzel ne kelljen foglalkoznod. Így már csak két dolgod van hátra: kiválasztani a fajtát és megrendeli az adott mennyiséget, amit kiszámoltunk neked.

Hozd be hozzánk a tervrajzot és kiszámoljuk az anyagszükségletet

Sőt az anyagszükséglet mellé elkészítjük a költségvetésed is. A szükséges tételekre árajánlatot adunk, ha elfogadod, akkor a lehető legkorábban a rendelkezésedre is bocsátjuk, hogy ne az alapanyagokon múljon a felújítás, építkezés.

Bemutatómintákkal várunk

Tudjuk, hogy milyen nehéz és fontos a megfelelő színeket és anyagokat kiválasztani, hogy az otthonod ne csak minőségi anyagokból készüljön, hanem még szép is legyen.

Ezért próbáljuk megkönnyíteni a dolgod anyagmintákkal. Áruházunkban találkozhatsz

 • építőanyag,
 • nyílászáró,
 • fürdőszoba,
 • valamit festékeinket bemutató mintafalainkkal.

Többféle katalógusból is tudsz választani igényed szerint. Kérd anyagmintáinkat a szaktanácsadóinktól, akik a felmerülő kérdéseidet is megválaszolják már a helyszínen.

A ceglédi tüzép anyagmintákat a vásárlói rendelkezésére bocsát

Kérésre házhoz is szállítunk

Az építkezéshez, felújításhoz szükséges nehéz építőanyagok megmozgatása nem egyszerű feladat főleg, ha nem állnak rendelkezésre az ehhez szükséges járművek.

Ne aggódj, mi segítünk neked a nehéz építőanyagok házhoz szállításában, ha szükséged van rá. A megbeszélt időben és helyen pedig le is daruzzuk, így neked már csak az anyag megfelelő felhasználásával kell foglalkoznod.

Széles kínálat mindenből

Ha felújításon, építkezésen gondolkodsz, vagy már bele is vágtál, gyere el a Buda-Házépítő Kft. ceglédi tüzép bemutatótermébe, ahol a termékek sokasága mellett szakértő segítséget is kapsz.

A Buda-Házépítő Kft.-nél minőségi termékek és hatalmas választék vár, hogy az otthonod olyan legyen, amilyennek te megálmodtad!