Asset 10@4x
Bemutatkozunk

Rólunk

Buda-Házépítő Kft. tüzép és fürdőszoba szaküzlet

Ön megálmodja otthonát, mi segítünk a megvalósításban!

Minden területre a megfelelő építőanyaggal, amire csak szüksége lehet. Munkatársaink egyedülálló szakmai tudással segítenek kiválasztani minden munkára a tökéletes anyagot.

Azért dolgozzunk, hogy a családok, egyetlen helyről gyorsan, pontosan, rengeteg hasznos szakértői tanáccsal megspékelve minden segítséget megkapjanak otthonuk felépítéséhez.

Fontosak a kivitelező partnereink is, akiknek mindent megteszünk, hogy biztosítsuk az alapanyagokat a kiváló munkavégzéshez.

budahazepito rolunk
budahazepito rolunk

Segítünk az építkezésben

Cégünk a Buda-Házépítő Kft. tüzelő, építőanyag és fürdőszoba kellék értékesítéssel, kereskedelemmel foglalkozik.

A tüzéptelep Cegléden, egy 2,5 hektáros területen helyezkedik el. Az építőanyagok kereskedelme mellett barkács, festék, csempe, szaniter, nyílászáró termékeket is forgalmazunk, illetve az 1200 m2-es bemutató termünkben be is mutatjuk az általunk kínált anyagokat. Leendő vagy meglévő ügyfeleink számára munkatársaink szaktanácsadással, ingyenes árajánlatkészítéssel állnak rendelkezésre.

Célunk, hogy az építkezni, felújítani szándékozók mindent egy helyen megtaláljanak az elképzeléseiknek megfelelően. A megrendelt építőanyagot háztól-házig szállítjuk. 

Látogasson el telephelyünkre, győződjön meg választékunkról és versenyképes árainkról.