Asset 10@4x

Soudal Soudabond Turbo kézi ragasztóhab 750ml

Poliuretán ragasztóhab
A Soudabond Turbo Genius Gun ragasztóhab egy gyorskötésű, poliuretán ragasztóhab ami felváltja a tradicionális habarcs alapú ragasztókat. Tökéletes kis panelek és könnyű díszítő elemek falhoz való rögzítésére. Keverés nélkül használható ami időt és pénzt takarít meg.

5505 Ft

Készleten

A várható kiszállítás 3-5 munkanap.

Cikkszám: 66106 Kategória:
Több ezer
termék

Keresse az építőanyagokat, csempéket, szanitereket, barkácstermékeket webáruházunkban és bemutatótermünkben!

Szakértő
ügyfélszolgálat

Kérje építkezéséhez, felújításához szaktanácsadóink segítségét!

Országos házhoz szállítás

Termékeinket nemcsak személyesen, telephelyünkön van lehetőség átvenni, hanem házhoz is szállítjuk szükség esetén.

Leírás

Alkalmazások:
-Könnyű díszítő elemek, díszlécek, stukkók, szegők ragasztása falakhoz és mennyezetekre. Szinte minden az éptőiparban előforduló felületre alkalmas, beton, tégla, kő, vakolat, fa, bitumenes bevonat, polisztirol, poliuretán, fenolgyantás hab, korrózióálló acéllemez, betonit lemez, gázbeton, forgácslap, gipszkarton, gipszrost, kemény PVC és emulziós festékek.
Jellemző tulajdonságok:
-Nincs szükség keverésre
-gyorskötésű
-Könnyű díszítő elemek ragasztása.
Használati utasítások:
Mindig viseljen védőszemüveget és védőkesztyűt. Biztotítsa a megfelelő szellőztetést és a flakont tartsa távol hőforrástól. A felület legyen tiszta és zsírtól mentes. Alkalmazás előtt permetezze vízzel a felületet, ez növeli a tapadóképességet és gyorsítja a kötést. Használat előtt alaposan rázza fel a flakont legalább 30 másodpercig. Ismételje meg rendszeresen a nagyobb kiadósságért. Fejjel lefelé tartva célozzon a csőrrel és nyomja meg a ravaszt. A ravasz nyomása szabályozza a hab kiáramlásának mennyiségét. Hordja fel a ragasztóhabot a ragasztandó felület kerületére és cikk-cakkosan a belsejére. Felhordást követően 3 percen belül illessze össze a felületeket. Nehezebb elemek esetén várjon kb. 90 másodpercet a jobb kezdeti tapadás érdekében. Téglák ragasztása esetén várakozási idő nem szükséges. Finoman nyomja össze a felületek és tartsa 30-60 másodpercen keresztül (az anyagok súlyától és típusától függően). 1 óra után terhelhető. a kartust száraz, hűvös helyen +5 °C és +25 °C között állítva tárolja.